Στο City House τα νέα δικηγορικά γραφεία Ιωαννίδη Δημητρίου και Nobel Trust

Σε τρεις ορόφους του City House, στη Θεμιστοκλή Δέρβη, στεγάζονται πλέον τα νέα γραφεία του δικηγορικού γραφείου Ιωαννίδης Δημητρίου Δ.Ε.Π.Ε και της Nobel Trust Ltd.

Τα νέα γραφεία των δύο εταιρειών προσφέρουν όλες τις ανέσεις στους εργαζόμενους, διαθέτοντας τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, ενώ η διαρρύθμισή τους συμβάλλει στην ενδυνάμωση της επικοινωνίας και της συνεργασίας μεταξύ του προσωπικού αλλά και στην αποδοτικότερη εκτέλεση των εργασιών.

Εκτός της λειτουργικότητας και του κύρους, τα νέα γραφεία των δύο εταιρειών εξασφαλίζουν ασφάλεια και άνεση στο προσωπικό και τους επισκέπτες τους διαθέτοντας, μεταξύ άλλων, σύστημα ασφάλειας εισόδου και εξόδου στους ορόφους και στα τμήματα, εξόδους κινδύνου σε όλους τους ορόφους. Παράλληλα, περιλαμβάνει 55 μονάδες εργασίας (work stations) στο Ιωαννίδης Δημητρίου Δ.Ε.Π.Ε και άλλες 25 μονάδες εργασίας (work stations) στην Nobel Trust Ltd, όπως επίσης έξι αίθουσες συνεδριάσεων με τελευταίας τεχνολογίας επικοινωνιακό εξοπλισμό για τηλεδιασκέψεις, διαδικτυακές επικοινωνίες και παρουσιάσεις.